ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İşadamı Bekir Ilıcak Vefat Etti

Rönesans Holding Onursal Başkanı ve Rönesans Eğitim Vakfı Kurucu Başkanı Malatyalı iş adamı Avukat Bekir Ilıcak vefat etti. 

28 Aralık 2023 06:43
İşadamı Bekir Ilıcak Vefat Etti

Rönesans Holding Onursal Başkanı ve Rönesans Eğitim Vakfı Kurucu Başkanı Darende eşrafından Avukat Bekir Ilıcak vefat etti. Rönasans Holdingden yapılan açıklamada "Rönesans Holding Onursal Başkanı ve Rönesans Eğitim Vakfı Kurucu Başkanı Avukat BEKİR ILICAK’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Çok değerli bir hukuk ve iş insanı olarak, bugüne kadar ülkesine sağladığı faydaların yanı sıra şirketimizin temel değerlerinin inşasında da bizlere her zaman örnek olan Bekir Ilıcak'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Adalet, merhamet ve topluma hizmet başta olmak üzere, onun bize miras bıraktığı değerleri hep birlikte yaşatmaya devam edeceğiz" denildi.

İSTANBUL'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Vefat eden Bekir Ilıcak'ın cenazesi 28.12.2023 Perşembe günü İstanbul’da Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecek. Defin sonrasında taziye kabulü ve duası Çırağan Sarayı’nda yapılacak.

MGC'DEN BAŞSAĞLIĞI

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Malatyalı iş adamı Av. Bekir Ilıcak'ın vefatını üzüntüyle öğrendiklerini belirterek "Ilcak ailesine baş sağlığı diliyoruz. Darende ve Malatya'ya önemli hizmetler veren bir hemşerimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.