ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TCDD 5. İşletme Binası da Yıkıldı

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan TCDD 5. İşletme Binası da yıkıldı. Binanın yerinden Tektut Caddesine yol açılacak. 

22 Aralık 2023 01:28
TCDD 5. İşletme Binası da Yıkıldı

Malatya'da yol açma çalışmalarına hız veren Malatya Büyükşehir Belediyesi depremlerde ağır hasar alan TCDD 5. İşletme  binasının yıkılmasının ardından, bina enkazının kaldırıldığı yerden yol düzenlemesi yapmaya başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan "Yeni Devlet Hastanesi yanından geçen Anayurt Bulvarını Kömür Tevzi Caddesine bağlıyoruz. Ağır hasar alan ve yıkımı gerçekleştirilen Devlet Demir Yolları 5. Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasının bulunduğu alanda yolu genişleterek trafik akışını hızlandırıp güvenli ve konforlu bir hale getiriyoruz. Malatyamıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi. 

İstasyon caddesindeki TCDD 5.İşletme Malatya Bölge Müdürlüğü binası yıkıldıktan sonra yolda işte bu görüntü oluştu:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.