ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hekimhan KÖY-DER Genel Kurulu Yapıldı

Ankara’da faaliyet gösteren Hekimhan Köylü Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğinin Genel Kurulu 1dermek binasında gerçekleştirildi. 

19 Aralık 2023 02:23
Hekimhan KÖY-DER Genel Kurulu Yapıldı

Genel kurula katılan dernek üyeleri ve köylüler görüş ve önerilerini de iletirken gündemdeki maddelerde görüşüldü.

Dernek Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin tespiti amacıyla yapılan seçimde 3. Dönem olarak tekrar Dernek Başkanlığına Erhan DEMİRTON seçilirken birlikte görev yapacağı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Bilgi YILMAZ, Genel Sekreterliğe Serkan DEMiRTON, Muhasipliğe Serpil EREN, Kadın Kolları Başkanlığına Selver KOÇ, Gençlik Kolları Başkanlığına Abidin TAŞÇI ve Üye olarakda Eylem KOÇ getirildi.

Bunlarla birlikte Denetim Kurulu Başkanlığına Kenan ŞAHBUDAK, üyeliklere Bahri ÇELİK ve Namık KOÇ seçildi.

Genel Kurul toplantısı sonunda tekrar başkanlığa seçilen Başkan Erhan DEMİRTON ‘Yönetim ve Denetim Kurulu ile birlikte her zaman olduğu gibi bundan sonrada daha verimli bir şekilde siz üyelerimize ve köylülerimize layık bir şekilde yerel yönetimler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile koordineli olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz.’ Diyerek gerçekleştirilen Genel Kurulun hayırlı olmasını dileyerek toplantıya katılan veya mazereti dolayısı ile katılamayan tüm dernek üyelerine ve köylülere teşekkür etti.

Dernek üyeleri ve köylülerde iki dönemdir güzel çalışmalara imza atmış olması münasebeti ile kendilerinin yeniden bu görevi sürdürmesini istediklerini belirterek başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.