ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Battalgazi'de Enkaz Sonrası Temizlik Başladı

Depremin izlerini silmek amacıyla Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi’nde enkaz sonrası temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

19 Aralık 2023 01:53
Battalgazi'de Enkaz Sonrası Temizlik Başladı

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fırat Mahallesi’nde enkaz sonrası temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler, mahallede bulunan ev ve iş yerlerinin önünde biriken enkaz sonrası kalıntıları ortadan kaldırdı. Ayrıca, yollarda ve kaldırımlarda biriken moloz ve çöpler de temizlendi.
Muhtar Biner: “Bütün Taleplerimiz Karşılanıyor”
2019 yılından bu yana Battalgazi Belediyesi ile birlikte başlayan ve devam eden bir hizmet çalışması olduğunu belirten Fırat Mahallesi Muhtarı Fırat Biner, “Battalgazi Belediyesi, 2019 yılından bugüne kadar  geçen süre içerisinde gerçekten Fırat Mahallesi’nde ve diğer bölgeler de dahil olmak üzere temizliğe önem veren, temizliği şiar edinen, vatandaşının rahatlığı noktasında mümkün mertebe fedakarlıklar yapan, elinden geleni yapan bir belediye. Ben bunu gerçekten hissediyorum. Biz Battalgazi Belediye’mize herhangi bir talebimiz doğrultusunda vardığımızda Battalgazi Belediyesi’nden herhangi bir erteleme, ötelemeyle karşılaşmadık. Bütün çalışmalarda, temizlik işlerinde olsun asfalt dökümünde olsun kilit taş yapımında olsun gerekli bütün çalışmalarda taleplerimizi ilettikçe Battalgazi Belediyesi duyarsız kalmadı. Mümkün mertebe, ellerinden geldiğince bize hizmet vermeye çalıştı. Enkazların etkisiyle kaldırımlarımız, yollarımız, asfaltlarımız kirlendi. 106 tane ağır hasarlı binamızın yıkımı bitti. Sonrasında ise Battalgazi Belediyesi 4’üncü kez enkaz sonrası temizliği için bizim mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor. Yine bugün de Fırat Mahallesi’nde hummalı bir şekilde Temizlik İşleri birimi çalışmalarına devam ediyor. Dışarıdan gelen vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız şehrimizi gezdiği zaman bu kadar yıkıma rağmen belediyenin ayakta durmasını, çalışmasını resmen takdir ediyor. Zaten temizdik, yine temiz olmaya çalışıyoruz. Ben Fırat Mahallesi Muhtarı olarak mahallem adına kıymetli başkanım Sayın Osman Güder’e, temizlik işleri ekibine ve eli değen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.