ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vali Eşi Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Kaymakam Adayları, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü V. Cevdet Tatar ile birlikte aziz şehitlerimizin değerli ailelerini ziyaret etti. 

14 Aralık 2023 09:08
Vali Eşi Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet ilk olarak, 09.10.2016 tarihinde Hakkari/Şemdinli/Güzelkonak Jandarma Karakol komutanlığında askerlik görevini ifa ederken bombalı araç saldırısı sonucu şehit olan Şehit Jandarma Er Eyüp Hacioğlu’nun Yeşilyurt/Zaviye Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Daha sonra, 09.08. 2004 tarihinde Hakkari/Çukurca’da terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen mayın patlaması sonucu şehit olan Şehit J. Onb. Kenan Çetin’in Yeşilyurt/Çukurdere Mahallesindeki ailesine, 03.10. 2009 tarihinde Sivas/Merkez’de askeri araç kazası sonucu şehit olan Şehit Jandarma Er Şükrü Ulutaş’ın Yeşilyurt/Aşağı Bağlar Mahallesindeki ailesine ve 08.06.1996 tarihinde Tunceli’de BTÖ mensupları ile girilen silahlı çatışma sonucu şehit olan Jandarma Er Sami Kıbrız’ın Yeşilyurt/Yakınca Mahallesindeki ailesine ziyarette bulundu.
Şehit ailelerini ziyaret ederek şehitlerimizin aziz hatıralarını yad eden Hanımefendi Hanife Yazıcı, “Şehitlerimizin geride kalan ailesi, milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Şehadetlerinin üzerinden ne kadar süre geçerse geçsin, hiçbir şehidimizi ve onlardan bize kalan emanetlerini unutmayarak her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehit aileleri, devletimizin her zaman yanlarında olmasından ve yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyetin şehit aileleriyle fotoğraf çektirmesiyle ziyaretler son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.