ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Darendeliler Ankara'da Biraraya Geldi

Ankara Darendeliler Derneği tarafından düzenlenen söyleşi programına katılan Darendeliler güzel bir etkinlikte bir araya geldiler. 

11 Aralık 2023 23:53
Darendeliler Ankara'da Biraraya Geldi

10.12.2023 günü, saat:13:00'de, Necati bey Cad. No:34/6 Kızılay/Ankara adresinde "Darende ilçemizin her platformda somut olmayan kültürel varlıklarını gelecek nesillere nasıl aktarılır" konulu bir söyleşi gerçekleştirilmiştir,

Söyleşi, Ankara Darendeliler Dernek Başkanı Mehmet GÜLTEKİN'in açılış konuşması ile başladı. Söz konusu söyleşiye katılan Darendeli hemşerilerimizden söz alanlar kısaca konuşmalar yaptıktan sonra; Konuşmacılar  İbrahim Alaattin ATEŞ ile Musa Kazım POLAT birer konuşma yaparak şiirler okudular.

Konuşmalardan sonra sanatçı hemşerimiz  Hüsnü YELBAY tarafından konser verilmiş, tüm hemşerilerimizde koro eşliğinde şarkılara eşlik ettiler.,

Etkinliğe katılan Darendeliler "Konu Darende olunca güzel fikirler ortaya çıktı, bu söyleşiyi organize eden Dernek Başkanı Mehmet GÜLTEKİN başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür eder, saygılar sunarız" dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.