ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Battalgazi'de Yol Yapımına Devam Ediliyor

Battalgazi Belediyesi, mahallelerde kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. 

06 Aralık 2023 07:47
Battalgazi'de Yol Yapımına Devam Ediliyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yıkımların sonrasında hayatı normale döndürmek için çalışmalarına hızla devam ettiğini belirten Selçuklu Mahallesi Muhtarı Halil Ayaz, “6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra yapılan yıkım çalışmaları neticesinde yıkımları ilk biten, hafriyatları kaldırılan mahalle Selçuklu Mahalle’miz oldu. Yıkımlar bittikten sonra Battalgazi Belediye’miz depremin izlerini en aza indirmek, silmek adına bizim için çok kıymetli çalışmalara, kaldırım çalışmalarına başladı. Maliyet olarak en az 1 buçuk Milyon’luk bir çalışma olacağı söylendi. Bu çalışmaları başlatan başta Belediye Başkanımız Sayın Osman Güder’e ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne, emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleriyse Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in gerekeni yaptığını ifade ederek “Battalgazi Belediye’miz bizim mahallemize ve diğer mahallelere güzel hizmetler yapıyor. Biz memnunuz. Yıkımların ardından hemen tamire başlayarak sağı solu toparlıyorlar ve kaldırımları yapıyorlar. Belediye başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.