ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Özhaseki: Malatya'nın Alt Yapısı baştan sona yenilenecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Dünya Bankasından sağlanan 4 milyarlık kredi ile Malatya'nın altyapısının baştan sona kadar yenileneceğini açıkladı. 

05 Aralık 2023 09:51
Özhaseki: Malatya'nın Alt Yapısı baştan sona yenilenecek

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Akçadağ Eğin mahallesinde yapılan deprem konutlarının  teslim töreninde yaptığı konuşmada, depremde ağır hasar alan Malatya'nın alt yapısının baştan sona kadar yenileneceğini bunun içinde Dünya Bankasından 4 milyarlık kredi onayı çıktığını açıkladı. 

Bakan Özhaseki  yaptığı konuşma da "Malatya'nın  tamamının altyapısı içinde Dünya Bankasından kredi temin ettik. 4 Milyar TL para ayırdık. Başkanımı da aradım söyledim. Su hatlarının tamamını, kanalların tamamını, yağmur hatlarının tamamını yeniliyoruz. Allah izin verirse bunlar da kısa süre içerisinde yapılmış olacak. Bütün bu işlerin altından kalkmak kolay değil, irade ister. Çok şükür bunların hepsi de bizim iktidarımızda var. Bunların altından hep birlikte kalkacağız. Bundan sonra bu işleri yaparken sıfır tolerans şeklinde çalışacağız.” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.