ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

Malatya Valisi ERsin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe Katıldı. 

03 Aralık 2023 23:59
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

Programa; Hanımefendi Hanife Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın ve eşi Mukaddes Altın ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü V. Cevdet Tatar, engelli vatandaşlar ve MİAD Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklar katıldı.

Düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirtir sinevizyon gösteriminin ardından, özel gereksinimli çocuklar tarafından sergilenen dans gösterisi, "Kül Kedisi Sinderella" adlı tiyatro oyununun sergilenmesi ve Koro dinletisiyle devam etti.

Hanımefendi Hanife Yazıcı, özel gereksinimli çocuklarla yakından ilgilendi. Program; sevgi, gayret, başarı ve yetenekleriyle engelleri aşan çocuklarımızın çiçek takdiminin akabinde hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.