ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre Malatya'da

Bir dizi program ve ziyaret için İlimize gelen KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, Valilik Makamı’nı ziyaret etti. 

29 Kasım 2023 22:17
KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre Malatya'da

Valilik protokol girişinde Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, J. Kd. Alb. Ercan Altın, ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Meclis Başkanı Sayın Töre günün anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Ardından Valilik Makamına geçen Meclis Başkanı Sayın Zorlu Töre’ye Vali Ersin Yazıcı ilimiz hakkında bilgi verdi. Malatya’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Meclis Başkanı Sayın Töre asrın felaketi 6 Şubat depreminin acısını hâlâ KKTC olarak yaşadıklarını böylesi acıların bir kez daha yaşanmaması temennisinde bulunarak, depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır dileyerek misafirperverliği için Vali Yazıcı’ya teşekkür etti.

Çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunulmasıyla birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Sayın Zorlu Töre, günün anısına gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından Valilik makamından ayrıldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.