ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Latif Oktay Battalgazi'den Aday Adayı Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay, önümüzdeki Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi görevinden istifa ederek Battalgazi'den Aday Adayı oldu. 

25 Kasım 2023 10:12
Latif Oktay Battalgazi'den Aday Adayı Oldu

2019 yılında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayan ve son olarak Genel Sekreterlik görevinde bulunan Latif Okyay, önümüzdeki yerel seçimler öncesi aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa etti. Okyay’ı Büyükşehir Belediyesi’nden mesai arkadaşları çiçekler ve alkışlarla uğurladı. 

Burada bir konuşma yapan Okyay, “Bu mutlu günümüzde, karar aşamasında olduğumuz bir günde hepinizi yanımızda görmemiz gerçekten bizi gururlandırdı, duygusal bir ortam oldu. Benim için böyle oldu” dedi. 

5 yıldır Büyükşehir Belediyesi’nde görevde olduğunu belirten Okyay, “Beraber bu memlekete bu şehre hizmet ettik, zorlu bir süreçte hizmet ettik. 14 yıldır kamu görevi yürütüyorum. Daha önce Battalgazi Belediyesinde işe mühendis olarak başladık, devamında çeşitli görevlerde bulunduk” ifadelerine yer verdi. 

2019’da Büyükşehir’de göreve başladığını aktaran Okyay, “Sizlerin de şahit olduğu gibi bir pandemi süreci yaşadık, sonrasında 24 Ocak Sivrice depremini yaşadık. En sonda 6 Şubat depremini yaşadık. Tabi bu süreçte hepimiz için farklı bir durum oldu. Bu süreçte çok yıprandık bizler de sizlerde, ama hepinizden Allah razı olsun. Görevde olduğumuz sürece Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin kurumsal kimliğini en üst seviyede, en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyorum” dedi. 

Siyaseten bir yola çıktığını ve herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu ifade eden Okyay, “Battalgazi belediye başkan aday adayı olmak için istifa etmiş bulunmaktayım. Rabbim hayırlara vesile kılsın, bizi utandırmasın. Hepinizin duasını, desteklerinizi bekliyorum. İnşallah bizim niyetimiz halis, biz orada halis niyetle Battalgazi halkına, Malatya halkına en güzel şekilde hizmet etmek için bu kararı aldık. Biz inanıyoruz ki orada bunca yıllık belediyecilik tecrübemiz ve yaptığımız işler orada bizim için tecrübe olur. Bizim için fikir olur, Battalgazi'de en iyi şekilde sizlerin adına sizlerle birlikte güzel hizmetler yaparız. Bunun için hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Sizi burada bu şekilde bizi uğurlamanız bizim için çok gurur verici. Allah razı olsun, hepinizden buraya geldiğiniz için. Bundan sonraki mesai hayatınızda, iş hayatınızda başarılar diliyorum. Rabbim hepinizden razı olsun, hepinizin işini rast getirsin” diye konuştu. 

Belediye personeli de Okyay’ya çıktığı bu yolda başarılar dileyerek çiçeklerle uğurladı.  Latif Oktay, AK Partiden Battalgazi Belediye Başkan aday adayı oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.