ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vali Eşinden Maldiana Kooperatifine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı Maldiana Kadın Kooperatifini Ziyaret Etti. 

24 Kasım 2023 23:46
Vali Eşinden Maldiana Kooperatifine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Kerpiç Evlerde faaliyet gösteren Maldiana Kadın Kooperatifini ziyaret etti.

Bayan Yazıcı, başta kadınlar olmak üzere tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerden mahsullerini arada aracı olmadan alıp işleyerek, katma değerli ürün haline getirip, ulusal ve uluslararası sektör pazarlarında satışını gerçekleştiren aynı zamanda yöresel yemek konusunda el becerisi ve yeteneği olan ev hanımlarını iş hayatına yönlendirerek ekonomik özgürlüklerini kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Kadın kooperatifinden, devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Kadın girişimcilerimizin katkıları ile kurulan, el emeği, göz nuru olan birbirinden güzel ürünlerin üretildiği ve satışa sunulduğu ürünleri görünce başarılarından ötürü mutluluk duyduğunu belirten Bayan Yazıcı, “Anadolu kadınlarımızın bir araya geldiği bu güzel kooperatifte yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.