ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor, Edirnespor Maçına Hazırlanıyor

Malatya Arguvanspor Pazar günü karşılaşacağı Edirnespor maçı hazırlıklarına başladı. Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Kepezspor A.Ş. ile oynanann karşılaşmanın masraflarını üstlenen hemşerimiz Ali Ozan Kiraz’a teşekkür etti. 

21 Kasım 2023 02:56
Arguvanspor, Edirnespor Maçına Hazırlanıyor

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya Arguvanspor’un Antalya deplasman masraflarını karşılayan Ali Ozan Kiraz’a gönderdiği teşekkür mesajında “Kulübümüzü hafta sonu Kepezspor A.Ş. ile oynadığı karşılaşma için Antalya’da konuk ederek, takımımızın tüm giderlerini ve deplasman giderlerini karşılayan hemşerimiz Konyaaltı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sayın Ali Ozan KİRAZ’a canı gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Arguvanspor’un bu tür anlamlı desteklerle ligde mücadelesini sürdürdüğünü kaydeden Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş, hafta sonunda oynanacak Edirnespor maçına taraftarları davet ederek “Pazar günü saat 14.00’de Arguvanspor- Edirnespor ile karşılaşacaktır. Taraftarlarımızı takıma destek olmaya davet ediyoruz. Haftatı galibiyetle kapatıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz” diye konuştu.


Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.