ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Tekirdağ’da Olursa ‘Candan’ Osun

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan eski Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, adaylık açıklamasını kalabalık bir mitingle yaptı. 

20 Kasım 2023 09:17
Tekirdağ’da Olursa ‘Candan’ Osun

Tekirdağ’da 3 Dönem ön seçimlerde en yüksek oyu alarak Milletvekili seçilen Candan Yüceer, Milletvekilliğine aday olmadı. CHP 38. Kurultayında herhangi bir göreve talip olmayan Candan Yüceer, Genel Başkan Özgür Özel’in yanında yer almıştı.

ADAYLIK BAŞVURUSUNDA KALABALIKLAR TOPLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olan eski Milletvekili Dr. Candan Yüceer, adaylık açıklamasını kalabalık bir mitingle yaptı. Soğuk havaya rağmen çok sayıda Tekirdağ’lı CHP Binası önünde toplanarak Candan Yüceer’e destek verdi.

Parti binası önünde toplanan kalabalığa teşekkür eden Tekirdağ Büükşehir Belediye Başkan Aday Aadyı Dr. Candan Yüceer “Büyük bir kıvanç ve heyecan içindeyim. Çocuklarımı burada büyüttüm. Hayatınızın bir parçası olan biri olarak buradayım. Tekirdağlı olmanın en büyük sonucu aidiyetliktir. İnsan yaşadığı yere benzer, ben de Tekirdağ'a benziyorum. Milletvekilliğinde Ankara'dan döndüğümde, buraya ayak bastığımda huzur burada diyorum. Sevgi, sıcaklık, güven, duygusudur. Bir kadın, bir anne hassasiyetiyle canla başla çalıştım. Tecrübelerimle şehrimiz koşarak ilerleyecek, hep birlikte Tekirdağ’ı layık olduğu yere getireceğiz. Bugün gördük ki, Tekirdağ örnek kent olmaya hazır. Tekirdağ yarını kurmaya hazır. Şimdi hep birlikte önce insan önce Tekirdağ diyerek yola çıkma vakti. Haydi, birlik içinde, huzurlu, mutlu, daha güçlü, daha güzel, daha yaşanabilir bir Tekirdağ için geleceğimiz için, çocuklarımız için hep birlikte yönetmek için yola koyulalım” dedi.

DR. Candan Yüceer, Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Ballıkaya köyünden göç ederek Ankara’ya yerleşen bir ailenin çocuğu olup, Doktor olduktan sonra Tekirdağ’da yaptığı çalışmalarla Tekirdağlıların gönlünde taht kuran ve 3 dönem meclise ön seçimle gitmeyi başarmış önemli bir kadın siyasetçidir. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP tarafından aday gösterilmesi beklenmektedir.

Dr. Candan Yüceer’i tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

#CandanBaşkan #OlursaCandanOlsun

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.