ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatyaspor Başkanı Güner'den MGC'ne Ziyaret

Efsane Malatyaspor Kulübü Başkanı Muhammed Güner Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan Güner "Malatyaspor olarak Malatya'da sanki deplasman takımıyız. Destek bekliyoruz" dedi. 

16 Kasım 2023 10:34
Malatyaspor Başkanı Güner'den MGC'ne Ziyaret

Efsane Malatya Spor Başkanı Muhammet Güner, Malatya Gazeteciler Cemiyetiniğ ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Vahap Güner ile görüştü. Malatyaspor'u ayağa kaldırdıklarını ve BAL'da zirveye oynadıklarını kaydeden Başkan Güner,  takımının durumunu ve geleceğe yönelik beklentilerini detaylı bir şekilde paylaşarak şehirdeki taraftar ve basından destek beklediğini dile getirdi. 

Malatyaspor Başkanı Muhammed Güner, Öncelikle takımlarının adının geçtiği her yerde şampiyonluğa oynaması gerektiğini ifade ederek, güçlü ve iddialı bir takım kurduklarını belirtti. Güner, tesisler ve otobüs gibi altyapı faktörlerinin şampiyonluğa giden yolda önemli etkenler olduğunu vurguladı. Efsane Malatya Spor ‘un adını daha da yüceltmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve ilerleyen süreçlerde daha iyisini yapacaklarını söyledi.

Başkan, takımlarının karşılaştığı zorluklara değinirken, şehirdeki taraftar desteğinin eksikliğinden duydukları üzüntüyü dile getirdi. Kendi memleketlerinden gelen soruların genellikle "hayırlı olsun" şeklinde değil, "Allah emeğinizi boşa çıkarmasın, yolu şampiyonluk olsun" şeklinde olması gerektiğini ifade etti. Güner, şehrin takıma sahip çıkmasının önemine vurgu yaparak, bu desteğin takımın başarısını etkilediğini söyledi.

Takımın ligdeki durumuna da değinen Başkan Güner, saha dışında yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Hakem hataları ve saha dışındaki etkenlerin takımlarını olumsuz etkilediğini belirterek, bu konuda şehrin sessiz kalmamasını ve birlik beraberlik içinde olmasını istedi.

Başkan, Efsane Malatya Spor'u genç nesillere tanıtmak için ellerinden geleni yaptıklarını, ancak bu konuda basının da desteklemesi gerektiğini söyledi. Futbolun sadece saha içinde değil, saha dışında da oynandığına dikkat çeken Güner, birlik beraberlik içinde şehrin desteğini alarak daha güçlü bir takım olacaklarını belirtti.

Ve son olarak Başkan Güner, Efsane Malatya Spor'u sadece bir başkan olarak değil, aynı zamanda bir taraftar olarak gördüğünü ve var gücüyle mücadele ederek sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Malatyaspor'un yeniden lige dönmesi için tüm kurum ve kuruluşların destek vermesi gerektiğini belirterek "Malatyaspor BAL'da mücadele veriyor ama destek göremiyor. Spor kulüpleri her zaman desteklenmelidir. Kulüplerimiz önemli bir işlev görüyor, takımın çalışacağı tesis yok, maçı oynayacak sahası yok. Bunları çözmek gerekiyor. Malatyaspor'a sahip çıkan Başkanımız ve ekibini tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.