ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Galip Sökmen Malatya'ya Veda Etti

TC. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Malatya İl Müdürü Galip Sökmen Malatya'ya veda etti. 

15 Kasım 2023 06:21
Galip Sökmen Malatya'ya Veda Etti

Karabük Sosyal Hizmetler İl Müdürü iken Malatya'ya atanan Galip Sökmen, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Malatya'da göreve başladığından bu yana Malatya Basınının yakın desteğini gördüğünü ifade eden Galip Sökmen 21 ay sonra Antalya'ya atandığını belirterek basın mensuplarına veda etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, bir çok talihsiz olay yaşayan TC. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Malatya İl Müdürlüğünün Galip Sökmen'in göreve başlamasıyla itibar ve güven kazandığını belirterek "Deprem yaşamış Malatya'da başarılı olan bir Müdürün Antalya'ya atanması doğru bir adım değildir. Deprem bölgesine alanlarında başarılı Müdürler atanması gerekirken, Malatya'da başarılı olmuş Müdürü başka bir ile atıyorlar. Yine de Müdürümüze başarılar diliyoruz, Antalya'da meslektaşlarımız da onu yakından tanıyacaklar" dedi.

Basın konteynırlarındaki basın kuruluşlarını da tek tek ziyatret eden Galip Sökmen Malatya'dan ayrılırken yeni görevine Pazartesi günü başlayacağı öğrenildi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Galip Sökmen'i tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.