ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Su Verimliliği Seferberliği Eğitimi Veriliyor

 Su Verimliliği Seferberliği kapsamında Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce, Milli Eğitim Müdürlüğünün Katkıları ile Begüm Kartal İlköğretim Okulunda su kaynaklarımızın verimli ve sürdürülebilir kullanımı ile ilgili farkındalık eğitimi verildi. Düzenlenen eğitime; İl Müdürümüz Osman Akar, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Esra Bayır, Okul Müdürü İlkay Emre, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü eğitimcileri, öğrenciler ve personellerde katıldı.  Eğitim sonunda öğrencilere eğitici, öğretici etkinlik kitabı ve çanta hediye edildi. 

15 Kasım 2023 06:28
Su Verimliliği Seferberliği Eğitimi Veriliyor

 Su Verimliliği Seferberliği kapsamında Düzenlenen eğitime; Tarım Orman İl Müdürü Osman Akar, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Esra Bayır, Begüm Kartal İlköğretim Okulu Müdürü İlkay Emre, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü eğitimcileri, öğrenciler ve personellerde katıldı. 

Eğitim sonunda öğrencilere eğitici, öğretici etkinlik kitabı ve çanta hediye edildi.

Ulusal ölçekte, bütün paydaşlarımızın sürece katılımının teşvik edilmesi ve suyumuzun geleceği konusunda toplumsal duyarlılık inşa edilmesi, belirlenen hedeflerin ve eylem planlarının ulusal ölçekte kalıcı sahiplenmeyle ve bütün paydaş kurum ve kuruluşların iş birliğiyle gerçekleştirilmesi hususuna istinaden; Su Verimliliği Strateji Belgesi ve Eylem Planında yer alan eylemlerin sorumlu kurum/kuruluşlar tarafından hayata geçirilmesi, İlgili kurum/kuruluşlar tarafından gerekli katkı ve desteğin sağlanması önem arz etmektedir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.