ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arapgir Postası 70. Yaşında...

Malatya'nın Arapgir ilçesinde 1954 yılından bu yana yayın yapan Arapgir Postası Gazetesi 70. Yaşına bastı. 

15 Kasım 2023 09:36
Arapgir Postası 70. Yaşında...

Arapgir ilçesinde  Nevzat Sezer ve A.Vahap Aydınlar tarafından 1 Hairan 1954 Yılında kurulan Arapgir Postası gazetesi 70 yıldır haftalık olarak yayınlanıyor.

Gazetenin kurucusu Nevzat Sezer'in 1973 yılında vefat etmesi üzerine oğlu Kamuran Sezer tarafından yayın hayatını devam ettiren gazete Malatya ve bölgenin en eski gazetesi olarak biliniyor. Arapgir Postası Gazetesinin son sayısında yayınlanan başyazıda "GAZETEMİZ 70 YAŞINDA!.. 70 yıl önce “Sıladan Gurbete Köprü” vazifesi ile kurulan Gazetemiz uzun ve aralıksız yolculuğunun ardından Cumhuriyetimizin 100. yılında 70. yaşını kutlamanın gururunu taşıyor. Bu zorlu yolda bize her zaman destek olan sayın hemşehrilerimiz ile değerli okuyucularımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 

MGC: GURUR VERİCİ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Arapgir Postasının Malatya'nın ve bölgenin en eski ve örnek bir gazete olduğunu belirterek "Arapgir Porstası Gazetesi örnek alınacak bir yayın yapıyor. Arapgir ile Gurbetteki Arapgirliler arasında köprü görevi üstlenen Gazeteye tüm Arapgirlilerin destek olması da ayrıca gurur vericidir. Her Arapgirli Gazetesine sahip çıkarak 70 yıldır bu gazetenin yayınlanmasını sağlıyor. Sahibi Kamuran Sezer de büyük bir özveri ve fedakarlıkla Arapgir Postasını günümüze kadar yaşatmıştır. Bu nedenle başta Kamuran Sezer olomak üzere tüm Arapgir Postası çalışanlarını ve Arapgirlileri tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Arapgir Postasının 70. yılını tebrik ediyor tüm çalışanlarına başarılar diliyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.