ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'dan Başkan Gürkan'a Ziyaret

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. 

13 Kasım 2023 07:02
Yeni Malatyaspor'dan Başkan Gürkan'a Ziyaret

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, göreve geldiklerinden bu yana yapmış oldukları çalışmalar hakkında Başkan Selahattin Gürkan'a bilgi vererek, takımın transfer tahtasının açılması ve yapılacak ödemeler konusunda bilgi verdi. Başkan Gürkan'dan destek de isteyen Başkan Gevrek "Yeni Malatyaspor güçlü bir şekilde sezona hqazırlyacağız. Çalışmalarımız sürüyor, projelerimiz hayata geçmeye başladı. El birliğiyle takımımızı eski günlerine geri dödürmek istiyoruz. Malatya'nın bu birlikteliğe ve spor başarısına ihtiyacı var. Başkanımızla çok yararlı bir görüşme myaptık" dedi. 

Büyükşehir Beleidye Başkanı Selahattin Gürkan'da ziyarettenduyduğu memnuniyeti ifadecederek "Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ortak sevdamız Yeni Malatyaspor’umuzun her zaman yanındayız" diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.