ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Bayanlar Hakemliği Sevdi

Malatya'da futbol maçlarında görev alan bayan hakemler görevlerinde başarılı olunca spor karşılaşmalarını daha fazla yönetmeye başladılar. 

13 Kasım 2023 05:22
Malatya'da Bayanlar Hakemliği Sevdi

Türkiye Genelinde Özellikle Merkez Hakem Kurulu 2023-2024 Futbol sezonunda Cumhuriyetimizin 100. yılında Ülkemizde Futbol arenasında bayanlara daha fazla görev verilmeye başlanması spor sahalarına ayrı bir renk katıyor.

Özellikle Malatya Türk Futboluna bir çok Bayan hakem yetiştirilerek bu yönden bir örnek teşkil etmişti.

Malatya'da Bayan Hakemler Seçim Demirel, Songül Çoban, Emine Akgüneş hakemlik görevini başarıyla yapıyorlar.  Bu hakemlerimizden Seçim Demirel merkez hakem komitesinde görev alırken, Songül Çoban, Emine Akgüneş ise Türk futboluna gözlemci olarak görevlerini sürdürüyorlar.

Bu sezon ise, Malatya Amatör Futbolunun genç bayan hakemleri geçtiğimiz yıl bir üst klasmana yükselmişti ve ilk maçlarını Turkcell Kadın Süper Ligi Amedspor-Kireçburnuspor maçında Semra Karaşın ve Ezgi Şahin adlı hakemler ilk görevlerine çıkmışlardı..

Bu sezon ise Malatya Hakem kurulu Bayan Hakem Yetiştirmeye devam ediyor. Bu Hafta Maçlarda görev alan Bayan Hakemler ise Zahide Polat, Esra Karasoy, Edanur Yüksek, Tuğçe Meral, Serap Çolak oldu. 

Hakemlik mesleğine ilgi gösteren hakemlerimizi tebrik ediyoruz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.