ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yazıhan Besi OSB'nin Alt Yapı İnşaatına Başlandı

Yazıhan Tarıma Dayalı ihtisas (Besi) Orgazize Sanayi Bölgesinin alt yapı inşaatına başladı. Besi OSB'de gelecek aydan itibaren arsa tahsisine başlanacağı kaydedildi. 

11 Kasım 2023 02:48
Yazıhan Besi OSB'nin Alt Yapı İnşaatına Başlandı

Yazıhan Tarıma Dayalı ihtisas (Besi) OSB Kurulu Başkanı Yazıhan Kaymakamı  Rabia Yurdakul, Tarım Bakanlığı Reform Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte alt yapısı önümüzdeki ay bitecek olan Besi OSB'nin, Besi hayvancılığıyla uğraşan üreticilerin alt yapısı tamamlanmış olan parsellere yatırım yapmaları için başvuruya hazır hale gelmesi için OSB yönetim kurulu toplantısını yaptılar. 

Toplantının akabinde TİGEM Genel Müdür Yardımcımız İsmail Bülbül ve Tarım Bakanlığı Reform Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı  Deniz Oruç Yazıhan Belşediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü ziyaret ettiler. 

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk yaptığı açıklamada "Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden yatırımlar ile Topraksız Sera OSB’nin gelişimine yönelik yapılması plananlan projelerle ilgili istişarelerde bulunarak Topraksız Sera OSB’in arazisini yerinde incelemelerde bulunduk. Yatırım Programına alınan Topraksız Sera OSB İnşallah 2024 yılı çerçevesinde aktif hale gelerek üreticilerimize tahsisi yapılacaktır .

Böylelikle hem Tarıma Dayalı ihtisas (Besi) OSB hemde Topraksız Sera OSB Yazıhanımızın değerine değer katacağı gibi binlerce kişiye iş istihdamı sağlayacaktır. TİGEM Genel Müdür Yardımcımız Sayın İsmail Bülbül ve Tarım Bakanlığı Reform Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Sayın Deniz Oruç’un Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor , destekleri ve ilgi alâkalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.