ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yıldız: Atatürk'ün Fikirlerinin Yılmaz Savunucusuyuz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerinin yılmaz savunucusu olmaya devam edeceğiz” dedi. 

10 Kasım 2023 09:30
Yıldız: Atatürk'ün Fikirlerinin Yılmaz Savunucusuyuz

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, il ve ilçe örgütleri ile birlikte ebediyete intikalinin 85'inci yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunup saygı duruşunda bulundu. Anıt önünde konuşan CHP Malatya İl Başkanı Yıldız, yaptığı açıklamada  “85 yıl önce bugün milletimiz kurtarıcısını, kurucusunu sonsuzluğa uğurladı. Onun ifadeleri ile "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" sözüyle bize bıraktığı büyük miras olan Cumhuriyetimiz 100 yaşında ve sonsuza dek yaşayacaktır.” Dedi.

Yıldız konuşmasında “Ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan Mustafa Kemal Atatürk dünyadaki tüm mazlum milletlerinin umudu olmuştur. Bizler için 10 Kasım bir matemin ötesinde Mustafa Kemal'in fikirlerine bağlılığımızı dünyaya haykırdığımız gündür. O, fikirleri ile ölümsüzdür. O fikirler bugün bizlerin yolunu aydınlatmaya devam etmektedir. Bizler O’nun fikirlerinin yılmaz savunucusu olmaya onun büyük eseri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin mensupları ve neferleri olarak Cumhuriyetimizi bilimin ve aklın ışığında daha ileriye götürmeye, demokrasi, adalet ve laiklikten taviz vermeden bu değerlere sahip çıkmaya devam ediyoruz. Kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.