ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt Belediyesi'nde 4 personel açığa alındı

Yeşilyurt Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde şüpheli bir işlem yaptığı gerekçesiyle ile 4 personelin açığa alındığı duyuruldu. 

06 Kasım 2023 07:31
Yeşilyurt Belediyesi'nde 4 personel açığa alındı

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada; "Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde şüpheli bir işlem tespit edilmiştir. Konunun Belediye Başkanımız Mehmet Çınar'a iletilmesine müteakip, bekletilmeksizin “gerekli soruşturmayı yapmak üzere müfettiş tayin edilmiştir. Müfettiş tarafından yapılan ilk incelemede; “soruşturmanın salahiyeti açısından” 4 personel, Belediye Başkanımız Mehmet Çınar'ın talimatıyla açığa alınmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığına ivedilikle suç duyurusunda bulunulmuş ve konu ile ilgili yasal işlem başlatılmıştır. Savcılık tarafından konu ile ilgili gizlilik kararı verilmiş olup, olayın adli ve idari açıdan soruşturması devam etmektedir." denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.