ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

BİK ve AFAD'dan Yerel Basına Teknik Cihaz Desteği

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü ile AFAD'ın işbirliği sonucunda deprem bölgesinden etkilenen yerel basına Bilgisayar, kamera, Fotoğraf makinası ile yazıcıdan oluşan teknik cihaz desteği verildi. 

03 Kasım 2023 01:44
BİK ve AFAD'dan Yerel Basına Teknik Cihaz Desteği

Kahramanmaraş  merkezli 6 Şubat'taki depremlerde Malatya'da işyerleri zarar gören Yeni Malatya, Sonsöz, Busabah, Söz, Nethaber ve Yeni Doğanşehir Gazetelerine, AFAD Malatya  İl Müdürlüğü binasında, bilgisayar, kamera, fotoğraf makinesi ve yazıcıdan oluşan teknik cihaz desteği gazetelere teslim edildi.

Yerel gazete yetkilileri destekten dolayı AFAD ve BİK yetkililerine teşekkür etti. Programda, BİK Malatya Şube Müdürü İbrahim Yalınbaş, AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner de hazır bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.