ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arapgir Doğalgaza Kavuştu

Arapgir ilçesi düzenlenen “Doğalgaz Meşale Yakma Töreni” ile Doğalgaza kavuştu. 

31 Ekim 2023 04:21
Arapgir Doğalgaza Kavuştu

Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. 2023 yatırım yılı kapsamında Arapgir ilçesinde 40km lik doğalgaz hatlarının geçişini tamamladı.

Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu; “İnandık, çalıştık ve başardık. Verdiğimiz çabalar sonuca ulaştı ve ilçemize doğalgazı getirdik. İlçemizde görülen hava kirliliğinin önlenerek insanlarımızın temiz ve sağlıklı bir yaşam alanına kavuşmaları noktasında doğalgazın Arapgir’e bir an önce gelmesi için üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı yerine getirdik, inandık, çok çalıştık ve başardık. Arapgirimiz nihayet temiz enerjiye kavuştu. En kısa zamanda diğer mahallerimizi de doğalgaza kavuşturacağız. İlçemize hak ettiği hizmetleri getirmeye devam edeceğiz. İlçemize, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Törene, Arapgir Kaymakamı Fikri Badioğlu, Arapgir Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu, Başkan v. Basri Yılmaz, Başkan Yardımcısı Gürbüz Bulut, Aksa Malatya Doğalgaz İşletme Müdürü Hasan Tural, Muhtarlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, STK Temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.