ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor'da Okan Kopan Gitti, Cemal Koç Geldi

Malatya Arguvanspor Teknik Direktörü Okan Kopan, Gümüşhanespor mağlubiyetinin ardından istifa ettiğini açıkladı. Arguvanspor Teknik Direktörlüğüne Mersin'den Cemal Koç getirildi 

29 Ekim 2023 08:09
Arguvanspor'da Okan Kopan Gitti, Cemal Koç Geldi

Arguvanspor Teknik Direktörü Okan Kopan yaptığı açıklamada "Büyük bir bağlılık ve sevgi ile görev yaptığım Malatya Arguvanspor kulübünden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım.Görev yaptığım süre boyunca desteğini bizlerden esirgemeyen sayın Belediye başkanımız Mehmet Kızıldaş’a, kulüp başkanım Cemal Altun’a bizlere her konuda yardımcı olan kulüp ve Belediye personeline teşekkür eder, bundan sonraki süreçte Malatya Arguvanspora sonsuz başarılar dilerim" dedi. 

Arguvanspor yeni teknik direktör konusunu kısa sürede çözdü. Okan Kopan'ın yerine Mersin'de Antrenörlük yapan Teknik Direktör Cemal Koç getirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.