ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ankara’da Darendeliler Derneği Kongresini Yaptı

Ankara’daki Darendeliler Derneği’nin olağan genel kurulu 22.10.2023 Pazar günü Necatibey caddesinde dernek merkezinde gerçekleştirildi. 

23 Ekim 2023 23:28
Ankara’da Darendeliler Derneği Kongresini Yaptı

Divan Başkanlığını Hakkı Gürbüz, katip üyeliği Ahmet Gönenç’in yaptığı genel kurulda emekli müsteşar Ali Helvacı denetim kurulu raporunu okudu, dernek faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Yönetim ve denetim kurulları için yapılan seçime tek liste olarak katılan Mehmet Gültekin yeniden başkan seçildi.

Genel Kurula Petrol Ofisi E. Genel Müdürü Mehmet Gültekin, gazeteci Önder Sürenkök, iş adamı Arif Hikmet Sürenkök, Prof. Dr. Kemal Dinçer, Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Darendeli gazetesi yazarı Nermin Yılmaz Akbalaban ile birlikte çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.