ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor, Balıkesir'de Hakem Kurbanı Oldu: 1-0

3. Lig 1. Grupta mücadele eden Malatya Arguvanspor, Balıkesir Ayvalıkgücü Belediyespor'a son dakikada bariz ofsayt olan pozisyon sonarsına yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Arguvanspor, maçın hakemi Okan Kayataş ve hakem triosunu kınadı. 

23 Ekim 2023 00:54
Arguvanspor, Balıkesir'de Hakem Kurbanı Oldu: 1-0

Malatya Arguvanspor Kulübünden yapılan açıklamada "Alınterimizi çalan depremde yaşadığımız acılarımızla dalga geçen bariz bir şekilde bu maça bilinçli olarak atandığını düşündüğümüz komşu şehir Çanakkale bölgesi ve maçın orta hakemi olan Okan Kayataş ve triosunu lanetliyoruz. Maçın 90 +9 uncu dakıikasında bariz 2 metre ofsaytı kaldırmayarak gol olmasını sağlayan Okan Kayataş ve ekibi oyuncularımızın alınterini çalmıştır. Malatya Arguvan Spor Kulübü'nün deprem sonrası büyük fedakarlıklar ile lige katılması bile takdire şayanken orta hakemin öncelikle depremi alay konusu edip arkasına sığındığımızı söylerek futbolcularımız ile dalga geçmesi bırakın hakemliği hiç bir Türk insanına yakışmamaktadır." denildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.