ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Başkanı Durali Zelyurt'a Muhtarlardan Ziyaret

19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Doğanşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Hatun beraberinde Mahalle muhtarları ile birlikte Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt'u makamında ziyaret ettiler. 

19 Ekim 2023 08:16
Başkanı Durali Zelyurt'a Muhtarlardan Ziyaret

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Durali Zelyurt; "Çok değerli muhtarlarımın günü münasebetiyle kendileriyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Onların şahsında bütün muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum. Deprem sürecinde siz muhtarlarımız üzerlerine düşen görevi yaptı. Biz Doğanşehir Belediyesi olarak muhtarlara verdiğimiz değeri ilk geldiğimiz günden ifade ettik. Muhtarlarımız ile iletişim içerisinde olduğumuz tüm muhtarlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ivedi bir şekilde hareket etmekteyiz.  Muhtarlar birinci dereceden bizimle iş birliği yapan mesai arkadaşlarımızdır. Her şeyden önce bu mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmaktan onur ve kıvanç duymaktayım. Kendilerinin ihtiyaçlarına ne kadar önem verdiğimizi ifade etmek adına da çeşitli zamanlarda ziyaretlerimiz oluyor. 19 Ekim Muhtarlar günleri kutlu olsun, iyi ki varsınız” dedi.

Doğanşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Hatun; İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt'a ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkürlerini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.