ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz İstifa Etti

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz görevinden ayrıldığını açıkladı. İYİ Parti il Başkanlığına Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız atandı. 

17 Ekim 2023 00:57
İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz İstifa Etti

Yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz  "Bugün itibarıyla İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevimden ayrılıyor olmanın hüzün ve onurunu aynı anda yaşıyorum. Bu vesileyle, başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi olmak üzere, omuz omuza mücadele ettiğimiz tüm ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve partililerimize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Görev sürem boyunca, partimizin ve güzel şehrimizin menfaatleri doğrultusunda, siz değerli dava arkadaşlarımın desteğiyle büyük bir özveriyle çalıştık. Bu kutlu yolculukta bana destek olan ve güvenen herkese minnettarım" dedi.

Yılmaz Açıklamasında ayrıca "Eğer bilerek ya da bilmeyerek kalbinizi kırdıysam, hakkınızı helal edin. Ben de tüm hakkımı helal ediyorum. Bundan sonraki süreçte de partimizin ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in emrinde, davamıza hizmet etmeye devam edeceğim. Her zaman, her şartta partimin emrinde olacağımı bilmenizi isterim. Yeni dönemde görev alacak dava arkadaşlarıma başarılar diliyor, şahsım adına bu süre zarfında birlikte olduğumuz, birlikte ürettiğimiz her anın kıymetini bilerek hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerine de yer verdi.

İYİ Parti Genel Merkezi Hakan Yılmaz'ın istifasıyla boşalan İl Başkanlığına Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız'ı atadığını açıkladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.