ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gevrek: Yeni Malatyaspor Transfer Tahtasını Açacaktır

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Kulübün sorunlarını çözmeye odaklandıklarını belirterek "Arkadaşlarımız iyi çalışlıyor, sorunları hep birlikte çözüp transfer tahtasını da açacağız, bu takımı ayapa kaldıracağız" dedi. 

16 Ekim 2023 10:52
Gevrek: Yeni Malatyaspor Transfer Tahtasını Açacaktır

 

İstanbul’da düzenlenen Malatya Tanıtım Günlerinde ilgi odağı olan Yeni Malatyaspor  Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “6 Şubat’ta yaşamış olduğumuz depremi Allah bir daha yaşatmasın. Büyük kayıplarımız oldu, şehrimiz yıkıldı, yakınlarımızı kaybettik ama hayat devam ediyor. Hep birlikte yaralarımızı sarmak zorundayız. Burada her gelende, her gittiğimiz yerde de Yeni Malatyaspor’u soruyorlar. Takım eski günlerine dönecek mi diyprlar. Biz arkadaşlarımızla geldik görevi devir aldık çok iyi de çalışmalar yapıyorlar, yakın zamanda bu sorunları aşacağız, eski günlere geri döneceğiz ve transfer tahtasını da açacağız, Malatya için Yeni Malatyaspor'u ayağa kaldırmalıyız" dedi.  

"MALATYA'NIN YENİ MALATYASPOR'A İHTİYACI VAR"

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, yaşanan felaketten sonra Malatya’nın ihtiyacı olmadığı kadar Yeni Malatyaspor’a ihtiyac olduğunu da belirterek "Malatya'nın morale ihtiyacı var, bu tür etkinliklere ihtiyacı var. Malatya yeniden ayağa kalkarken Yeni Malatyaspor’u da hep birlikte ayağa kalkması lazım. İnşallah Yeni Malatyaspor ayağa kalkacak ve u-yeni bir heyecan getirecektir. Bunun için çalışıyoruz. Malatya Günlerini 6. Kez düzenleyen MASTÖB ve MAKON'a da teşekkür ediyoruz. Güzel bir etkinlik moldu, katılım çok yüksek oldu. Malatya bunlara layıktır" diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.