ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

YAKA MAHALLESİNDE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yaşanan deprem felaketlerinden dolayı nüfusu artan Yaka Mahallesinin yol ağını konforlu ve akıcı hale getirmek için yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

11 Ekim 2023 10:02
YAKA MAHALLESİNDE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ve Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Tosun ile birlikte Yaka Mahallesine giderek burada devam eden yol açma, yenileme ve genişletme çalışmalarını inceledi.

Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerinden her zaman memnun olduklarını söyleyen Yaka Mahalle Muhtarı Sait Tan, “ İlçemizin dört bir tarafında yoğun bir şekilde çalışan Belediye Başkanımıza ve ekiplerine çok teşekkür ediyoruz.  Yaka mahallemizde büyük çalışmalar yapıldı, yollarımız tamamlanmak üzere, ekipler her noktada çalışıyorlar. Hizmetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Belediye Başkanımız sadece bizim mahallede değil ilçemizin her mahallesinde bu çalışmaları yaptığını yakından görüyoruz ve takdir ediyoruz. Allah hem Başkanımıza hem de çalışanlarına kolaylıklar versin, ellerine emeklerine sağlık.” şeklinde konuştu.

Yaka mahallesinin yollarını nitelikli ve konforlu hale getirmek için çalışmaların dört koldan devam ettiğini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Merkeze yakın olmasının yanı sıra bağ ve bahçe işlerinin yoğunluk kazanmasıyla birlikte hem nüfusu artan hem de gelişim gösteren Yaka mahallemizin ihtiyaçlarını doğru ve planlı yatırımlarla tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Mahalle muhtarımızla koordineli bir şekilde çalışarak sorunları öncelikle tespit ettik ardından var olan eksiklikleri gidermek için ekiplerimizi buraya yönlendirdik. Çalışmalarımız sırasında ekiplerimize yardımcı olan muhtarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizin tüm mahallelerinin kalkınması ve güzelleşmesi için, yol konforlarının artması için, araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için belediye olarak bütün imkânlarımızı seferber ettik. Bölgelerimizdeki ulaşım ağının nitelikli ve konforlu hale getirmek için Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden yoğun bir şekilde çalışıyor. Mahallelerimizin fiziksel yatırımların yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönden daha güzel hizmetlere kavuşması için ekiplerimizle birlikte canla başla çalışıyoruz. Yaka mahallemizde başlattığımız yol iyileştirme, yenileme ve genişletme çalışmalarıyla burada alternatif bir yol güzergâhı oluşturup bölgeye ulaşımı daha kolay ve rahat bir seviyeye çıkarmış olacağız. Durmadan, dinlenmeden Yeşilyurt için çalışmaya devam ediyoruz. Her mahallede, her caddede, her sokakta emek veren, alın teri döken bütün mesai arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.