ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Battalgazi'de ‘Çarşıbaşı Park Projesi’ Devam Ediyor

Orduzu bölgesinde cazibe merkezi olacak Çarşıbaşı Park Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İçerisinde birçok sosyal aktivitenin yer aldığı proje ile 160 bin metrekarelik alan ilçe halkının kullanımına sunulacak. Alt yapı çalışmalarının büyük bir oranda tamamlandığı Çarşıbaşı Park Projesiyle ilgili Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, çalışmaların kısa sürede bitirileceğini ifade etti. 

10 Ekim 2023 19:06
Battalgazi'de ‘Çarşıbaşı Park Projesi’ Devam Ediyor

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de yeşil alan oluşturma çalışmaları doğrultusunda toplamda 160 bin metrekareyi kapsayan Çarşıbaşı Park Projesi’nde çalışmalar hızlandı.
Battalgazi Belediyesi tarafından hummalı bir şekilde yapımına devam edilen Çarşıbaşı Park Projesi’nde, Çınar Park ile Orduzu Göleti arasındaki alanda yeşil alanlar, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, mesire alanları, çocuk oyun alanları, bitki parterleri ve bungalov tipi yapılar vatandaşların hizmetine sunulacak.
Başkan Güder: “Battalgazi’nin Kimliğine Renk Katacak”
İlçenin güzel yüzünü ortaya çıkaran projenin mimarı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’nin kimliğine renk katacak ve yeşil alan miktarını artıracak proje sayesinde vatandaşlarımız güzel vakit geçirerek istedikleri aktiviteyi gerçekleştirebilecekler. İlçenin doğal güzelliklerine sahip çıkıyoruz ve geleceğe aktarıyoruz. Altyapı çalışmalarında tamamlama aşamasına geldik. Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının devam ediyor. Battalgazi Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet etme yolunda yağmur, çamur dinlemeden çalışmalara devam edeceğiz. Bu yıl içerisinde hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Yeşilin doğanın buluştuğu, halkımızın beğeniyle ziyaret ettiği Çınar Park projesini 10 kat büyülterek, kentimizin en büyük yeşil alanını ilçemize kazandıracağız. 160 bin metrekarelik alan içerisinde; yürüyüş yolları, spor aletleri, bisiklet yolları, çardakların ve rekreasyon alanlarının olacağı yaklaşık 150 milyonluk projemizde çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak. İlçemizin her noktasında yeşili kazandırmak istiyoruz. Projelerimizde beton yapılardan ziyade yeşilin ağırlıklı olduğu çalışmalar yapıyoruz. ” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.