ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Baskil Başkan Aday Adayı Zafer MGC'ni Ziyaret Etti

Elazığ'ın Baskil ilçesinde Yeniden Refah Partisinden Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Zafer Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

10 Ekim 2023 02:54
Baskil Başkan Aday Adayı Zafer MGC'ni Ziyaret Etti

Yerel seçimlerde Baskil ilçesinden aday adayı olarak Yeniden Refah Partisine başvurduğunu belirten Radyo Zafer'in sahibi olan Mehmet Zafer "Baskil ilçemizin sorunlarını çözmek ve Baskil'i unutulmauşluktan kurtarmak ve Baskil'i en iyi şekilde tanıtmak amacıyla aday adayı oldum. Öncelik ulaşım sorununu çözmek olacak tarihi ve turistik değerlerini ön plana çıkartacağız" dedi.

Baskil halkının ekonomik yönden tamamen Malatya ile iç içe olduğunu kaydeden Zafer, Malatya'da oturan Baskil'lilerden başlayarak Baskil ilçesindeki seçmenlerle bir araya gelerek seçim çalışmasına başlayacağını da kaydetti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Mehmet Zafer'e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.