ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Günleri İçin İstanbul Valisini Davet Ettiler

İstanbul'da 12-15 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Malatya Günleri için hazırlıklar sürüyor. Malatya'dan beklenen protokol katılımı bulamayan MASTÖB ve MAKON Yöneticileri İstanbul Valisi Davut Gül'ü Malatya Günlerine davet etti. 

10 Ekim 2023 08:00
Malatya Günleri İçin İstanbul Valisini Davet Ettiler

İstanbul'da  Malatya günlerini hazırlayan MASTÖB ve MAKON Yönetim Kurulu Üyeleri ve Malatya Dernekleri Federasyon Başkanları, İstanbul Valisi  Davut Gül'ü makamında ziyaret ederek, 12-15 tarihlerinde Yenikapı'da düzenlenecek Malatya Tanıtım Günlerine davet ederek davetiye verdiler.

MASTÖB Başkanı Nazife Özdemir, Malatya Günlerine yoğun bir katılım beklediklerini belirterek "hazırlıklarımızı yaptık, davetiyelerimizi dağıttık. İstanbul'da depremin acılarını saracak bir etkinlik yapmak istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.