ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan YRP'ne Geçti

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Yeniden Refah Partisine katıldı. Yeniden Refah Partisine katılan ilk Belediye Başkanı Ali Kazgan'a üyelik rozetini YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan taktı. 

09 Ekim 2023 01:09
Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan YRP'ne Geçti

2019 Yerel seçimlerinde Bağımsız olarak Akçadağ Belediye Başkanı seçilen Ali Kazgan görevini bağımsız olarak yürütüyordu. Sürpriz bir kararla Yeniden Refah Partisine katılan Ali Kazgan ile birlikte Meclis üyeleri Mustafa Menge ve Mustafa Turhan'da Yeniden Refah partisine katıldı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanları toplantısında Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a rozetini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan tarafından takıldı. Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimlerde ayrıca eski Belediye Başkanmı Mehmet Yaşar Çerçi, Prof.Dr. İlhan Geçit gibi isimlere de adaylık teklifinde bulunduğu öğrenildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.