ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeniden Refah Partisi 81 İlde Kendi Adaylarıyla Seçime Girecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini açıklayarak "Kasım ayı içerisinde tüm adaylarımızı belirlemiş olacağız" dedi. 

25 Eylul 2023 04:59
Yeniden Refah Partisi 81 İlde Kendi Adaylarıyla Seçime Girecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Malatya Basın Konteynırlarında basın toplantısı düzenledi. Parti olarak yerel seçimlere hazırlandıklarını açıklayan Genel Başkan Erbakan "Yerel seçimlerde kendi adaylarımızla seçimlere katılacağız. Cumhur ittifakıyla seçimlere girmemiz söz konusu değildir. Malatya'da da diğer illerde de kendi adaylarımızla tüm seçim çevrelerinde seçimlere katılmak istiyoruz. Bu kararımız kesindir, Kasım ayı içerisinde tüm adaylarımızı belirlemiş olacağız. Malatya'da adaylarımızı belirleyerek çalışmalara başlayacağız. 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye de en çok oy aldığımız ikinci il Malatya'dır" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.