ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor kendi evinde Hopaspor'a yenildi: 0-1

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Malatya Arguvanspor kendi evinde Artvin Hopaspor'a 1-0 mağlup oldu. , sezonun ilk deplasmanı için Malatya’ya gitti. 

24 Eylul 2023 05:37
Arguvanspor kendi evinde Hopaspor'a yenildi: 0-1

 

Arguvan İlçe stadında Malatya Arguvanspor ile karşı karşıya gelen Artvin Hopaspor, ikinci yarı attığı 1 gol ile 3 puanın sahibi oldu. İlk yarıda Hopaspor bir penaltı kaçırırken ikinci yarıda Yusuf Atasoy'un attığı golle Hopaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Artvin Hopaspor teknik direktörü Osman Özdemir, “Aslında ilk yarı işi bitirmeliydik kazandığımız bir penaltı vardı.  İyi oynadığımız anda gelen penaltı gol olsa maç daha farklı yerlere gidebilirdi. Tabii ki golün olmayışı ikinci yarıya 0-0 ile oyunun başlaması karşı tarafın direncini biraz daha arttırdı. İkinci yarı ilk yarıdaki oyunu oynayamadık. Daha iyi olabilirdi, daha sakin kalabilmek daha doğru pas yapabilsek daha rahat bir galibiyet alabilirdik. Maçın sonlarına doğru atılan bir göl var. Bu şunu gösteriyor, maçı başından sonuna kadar çok disiplinli bir şekilde oynayan bir Hopaspor vardı. Çocukları kutluyorum çokta sıcak bir havada oynandılar. Her 2 takımın oyuncuları da gerçekten zorlandı. Deplasmanda kazanılan 3 puan bizim için iyi oldu hem de bir moral oldu. Önümüzdeki haftaya yapacağımız hazırlıklar moralli ve eğlenceli olacak inşallah bu galibiyetler devam eder.” dedi.

Arguvanspor'un kendi evinde mağlup olması üzüntü yarattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.