ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Valisi Yazıcı Yeşilyurt İlçesini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı, kurumların iş ve işlemlerini yerinde denetlemek, vatandaşların sorun ve taleplerini tespit etmek amacıyla Yeşilyurt Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Kutsal Baytak’tan İlçeyle ilgili brifing aldıktan sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı makamında ziyaret etti. 

21 Eylul 2023 10:46
Malatya Valisi Yazıcı Yeşilyurt İlçesini Ziyaret Etti

Yeşilyurt Gedik Polis Uygulama Noktasını ziyaret eden Vali Yazıcı, daha sonra yapımı devam eden Kaymakamlık yeni hizmet binası ile İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Vali Yazıcı beraberindeki heyetle, Türkiye'de bir ilk olan Yeşilyurt Gedik Kültür Merkezi'ndeki Çoban Müzesini, restore edilip müze haline dönüştürülen eski cezaevi ve İlçe halkına hizmet veren kütüphaneyi ziyaret etti.

Daha sonra, Geleneksel dokumanın merkezi olan ve Ülkemize tekstil alanında duayen isimler kazandıran, Yeşilyurt İlçe merkezinde bulunan ve iş insanı Ahmet Çalık tarafından hizmete sunulan Ahmet Çalık Tekstil Müzesi'ni gezdi.

Vali Yazıcı, Yeşilyurt İlçe Merkezi (Çırmıktı) ve Gündüzbey çarşı esnaflarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyip İlçe ziyaretini sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.