ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ SONA ERDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği organizasyonuyla periyodik olarak gerçekleştirmiş olduğu 9 konu başlıklı hizmet içi eğitim programlarından biri daha sona gerdi. Hizmet içi eğitim seminerlerine 1750 personel katılım sağladı. 

21 Eylul 2023 00:14
HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ SONA ERDİ

2023 yılı hizmet içi eğitim seminerleri programı kapsamında bir hafta süreyle Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda personelin hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi amacıyla; Etkili İletişim ve Kurumsal İletişim, Hafıza Teknikleri, Belediyenin Görev-Yetki-Sorumlulukları, Motivasyon, Asbest Farkındalık Eğitimi, Kişisel İmaj ve Diksiyon-Beden Dili Çalışmaları, Öfke ve Stres Kontrolü hakkında, katılımcılara verilen bilgilerle sona erdi.   
Büyükşehir Belediyesi, belediyeye bağlı kuruluş ve iştirakleri ile ilçe belediye personellerinin de katıldığı eğitim programını değerlendiren İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı İsmail Nacar, “Belediyemiz personellerinin günün şartlarına göre yetiştirilmesi, değişen mevzuatlardan haberdar olmaları ve buna göre kendilerini geliştirmeleri amacıyla 2023 yılı hizmet içi eğitim kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği ile birlikte 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında hizmet içi eğitim düzenledik. 
9 konu başlığında, 5 gün süren ve öğleden önce, öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde belediyemiz personellerine, MASKİ personellerine, ilçe belediye personellerine, belediye iştiraklerimiz personellerine yönelik hizmet içi eğitim verildi. Bu eğitimlerde görev alan hocalarımız ulusal bazda, alanlarında çok iyi yetişmiş ve uzman hocalardır. Eğitimlerimize 1750 personelimiz katılım sağladı. Faydalı olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda bizlere her zaman destek sağlayan başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.