ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Başkan Çınar, Mesaiye Bisikletle Geldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu yıl ki teması ‘Gelecek Enerjini Koru’ olan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında; bisiklet kullanımına dikkat çekmek amacıyla yeni haftanın ilk günkü mesaisine bisikletle geldi. 

20 Eylul 2023 23:00
Başkan Çınar, Mesaiye Bisikletle Geldi

Yeşilyurt Belediyesi, bisiklet kullanımının teşvik edilmesi amacıyla her yıl 16 ile 22 Eylül günleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasına da tam destek veriyor.
Gelecek nesillere sağlıklı, güzel ve temiz bir dünya emanet edilmesi hedefiyle bu yıl ki teması ‘Gelecek Enerjini Koru’ olan Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle sportif faaliyetlerin artırılması talimatı veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da bugün ki mesaisine bisikletle geldi.

Sağlıklı bir hayat için herkesi spor yapmaya davet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Avrupa Hareketlilik Haftasına destek vermenin yanı sıra bisiklet sürmeyi daha fazla teşvik etmek amacıyla toplumda farkındalık oluşturacak faaliyetlere hız verdiklerini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.