ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yılmaz: İyi'ler Kazanacak Türkiye İyi Olacak

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, "Kötü yönetimlerin halka reva gördüğü aşırı zamlar ve alım gücünün her geçen gün azalması Türkiye'nin kaderi değildir. Buna son verecek olan ise İyi Parti iktidarıdır' dedi. 

27 Temmuz 2022 08:10
Yılmaz:  İyi'ler Kazanacak Türkiye İyi Olacak

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz ”İyi Parti Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığımızla birlikte Malatya'nın köy ve kasabalarında vatandaşa ulaşıyoruz sıkıntılarını dinliyoruz. Türkiye’nin kaderi bu olmamalı. 20 yılda mevcut iktidarın ülkeyi getirdiği durum aşırı zamlar altında yaşam standartlarının her geçen gün azaldığı, alım gücünün enflasyon karşısında yok olması ve geleceğini göremeyen kesimlern, İyi Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde İyi Kadrolarıyla sorun ve sıkıntılar çözüme kavuşacaktır.  İnşallah iyilerin iktidarında sıkıntılar bitecek. TÜRKİYE İYİ OLACAK. Esnaf, çiftçi, memur, gençlik, emekli kısaca tüm kesimlerin gelecek kaygısı var. Evine nasıl ekmek götüreceğinin kaygısı var. Bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil. İyi Parti iktidarında Temiz siyaset, İyi Yönetim ile herkes kazanacak. Belli kesim değil eşit ve adaletli gelir dağılımıyla Türkiye iyi olacak. Bunu sağlayacak olan ise İyi Parti’dir. Ziyaretlerde herkes artık bizden isteği bunlardan bizi kurtarın oluyor. Bu iktidarın yerine Türkiye iyi olsun diyen çoğunluk var. Herkesin serzenişine kulak veren Vatan, Millet, Bayrak aşkı olan konulara duyarlı İyi Parti var." dedi.

MALATYA'DA SEÇİMLERDE TARİH YAZACAĞIZ

 İyi Parti Malatya il başkanı Hakan Yılmaz" Malatya'da ilk seçimlerde tarih yazacağız. Oy oranında büyük bir patlama yaparak halkın teveccühüyle birinci parti olacağız.  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde  çalışmalarımızı  teşkilatlarımızla uyum içerisinde gerçekleştiriyoruz. Gidilmedik yer, Çalınmadık Kapı, Ziyaret edilmedik esnaf, konuşulmadık vatandaş bırakmıyoruz. Malatyalıların iyi parti'ye üye olmaları, destek vermeleri, bizlerin yanında olmaları İyi Parti Ailesinin içerisinde İyiler arasına katılmalarına Biz birlikte güçlüyüz, birlikte Türkiye'yiz diyoruz. " diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.